• D1288
  • FMSI NO.
  • D454
  • D283
  • / bab
Xiamen Yonghuang Xing Gesekan Material Co., Ltd. dumunung ing Xiamen, kang dikenal minangka "Oriental Hawaii", iku salah siji saka anggota Yunsin Holding Group, Yusin wis luwih saka 30 taun pengalaman sugih ing produksi rem otomotif. sistem. Yonghuang Xing tansah darmabakti kanggo produksi lan pangembangan kabeh jinis brake pads, wiwit perusahaan didegaké, kita nandheske ing tenet saka "Jujur, customer pisanan", ing baris karo "Quality adhedhasar, Tansah Ngapikake" filosofi dodolan bisnis, njejegaké. kualitas banget, yakin tenan saka inovasi teknologi ndadekake saben gaweyan kanggo nyedhiyani layanan kualitas lengkap .Ing wektu sing padha, Iki uga nggawe Enterprises njaluk pembangunan cepet.Produk utamané kalebu D266, D290, D589, etc.

Bantalan rem kanggo mobil penumpang utama global lan umume kendaraan komersial, kayata Toyota, Honda, Mazda, Ford, Hyundai, Kia, Volkswagen, Audi, BMW lan Mercedes, 80% produk diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika. , Australia, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane, lan akeh distributor suku cadang mobil internasional sing kondhang minangka mitra jangka panjang.